ONTDEK ONS ANDER PROJECT: WWW.ROZELAAR.BE
 
 
 
 
 


Wie graag in het centrum woont en tevens wil genieten van fiets- en wandeltochten in waardevol natuurgebied, vindt in Lembeke de ideale uitvalsbasis. Lembeke is een gemeente in het centrum van het Meetjesland tussen de vele bossen en natuurgebieden.

De goede bereikbaarheid maakt deze gemeente ook bijzonder aantrekkelijk voor de pendelaar. Met de E34 vlakbij is er een rechtstreekse verbinding naar zowel Brugge als Antwerpen of via de R4 naar Gent.
google maps


Lembeke is een levendige gemeente met een brede waaier aan dienstverlening op sociaal, cultureel en sportief gebied. Met het dorpsplein op wandelafstand zijn alle commerciŽle zaken en het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar.

Het Schoolhof is een gedroomde plek voor jong en oud. Voor jonge gezinnen is het de ideale plek om hun kinderen te laten opgroeien. Wie zijn kinderen ondertussen het ouderlijke huis heeft zien verlaten, kan het oude en vaak veel te grote huis inruilen voor een compacte, hedendaagse woning in een levendige omgeving.  • combinatie comfort dorpscentrum met groene ligging

  • Brugge, Antwerpen (E34) en Gent (R4) uiterst vlot bereikbaar

  • sport- & cultuurfaciliteiten gemeente Lembeke

  • flexibiliteit inzake aantal en grootte slaapkamers woningen

  • omliggend 'groen', rust, stilte,...
 
 
      
 
Sluiten TELL A FRIEND...

uw naam *
uw e-mail *
naam vriend *
e-mail vriend *
bericht

* verplichte velden (vertrouwelijk behandeld)
Sluiten TELL A FRIEND...

Uw formulier werd succesvol verstuurd, bedankt voor uw interesse ...